Samsung Galaxy S III lansat oficial in România pe 16 mai!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 963 ori
<b>Samsung Galaxy S III lansat oficial in România pe 16 mai!</b>Iată că a venit momentul și pentru o lansare locală a lui Samsung Galaxy S III, care debutează în România în cadrul unui eveniment oficial pe 16 mai, la ora 16:30. Evenimentul este destinat jurnaliștilor, iar Mobilissimo a primit o invitatie la...

Iată că a venit momentul și pentru o lansare locală a lui Samsung Galaxy S III, care debutează în România în cadrul unui eveniment oficial pe 16 mai, la ora 16:30. Evenimentul este destinat jurnaliștilor, iar Mobilissimo a primit o invitatie la acest debut și vă vom relata imediat după desfășurarea sa impresiile noastre cu privire la noul telefon.

Cu un design inspirat de natură, Galaxy S III este un telefon creat pentru oameni și crește naturalețea cu care utilizăm un smartphone. Avem funcția S Voice drept asistent virtual care ar putea fi chiar mai bun decât Siri și mai avem și funcția Pop Up Play, care permite redimensionarea unui clip video pe care îl putem muta pe ecran pentru a-l viziona în vreme ce facem și altceva. în plus, noul Galaxy S detectează privirea utilizatorului și închide/deschide ecranul în funcție de aceasta.

Vocea utilizatorului poate declanșa camera foto și controlul prin gesturi e la mare preț pe telefonul quad core cu procesor Exynos creat de Samsung. Vă reamintesc că Samsung Galaxy S III a fost anunțat oficial pe 3 mai la Londra și că este vorba aici despre un smartphone cu ecran de 4.8 inch, camera de 8 megapixeli, 16/32/64 GB memorie internă și 1 GB RAM.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×