Samsung Galaxy S III primește un ROM personalizat CyanogenMod 9

1.061 ori
<b>Samsung Galaxy S III primește un ROM personalizat CyanogenMod 9</b>Samsung Galaxy S III tocmai a avut parte de un review detaliat la Mobilissimo.ro și de un concurs cu premii pe măsură, iar acum aflați că puteți înlocui interfața TouchWiz cu UI-ul stock al lui Android 4.0. și asta folosind varianta oficială de...

Samsung Galaxy S III tocmai a avut parte de un review detaliat la Mobilissimo.ro și de un concurs cu premii pe măsură, iar acum aflați că puteți înlocui interfața TouchWiz cu UI-ul stock al lui Android 4.0. și asta folosind varianta oficială de CyanogenMod 9, creată pentru acest model de telefon.

Evident versiunea este una timpurie, deci are buguri, unele la capitolul conectivitate, altele la capitolul camera și chiar butoane de volum. Cei de la XDA Developers au detalii și un link de download, asta dacă simțiți nevoia să vă riscați "sănătatea" telefonului pe care tocmai ați cheltuit peste 2500 de lei. Deși TouchWiz a evoluat față de ultimele terminale pe care ajunsese, utilizatorii simt totuși nevoia unei alternative și a interfatei stock din Android, cea curată, cu fond albastru și aerisita.

Pe final vă întreb dacă există și printre voi persoane care au încercat acest ROM și ce impresie aveți despre el? Problemele sale se vor rezolva rapid și asta cu ajutorul comunității care testează softul și care, din câte am înțeles a primit chiar un Galaxy S III sau două în teste special pentru astfel de proiecte.

Preț Samsung I9300 Galaxy S III în magazinele online:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×