Samsung Galaxy S III primește versiunea dual SIM Galaxy S III Neo+ În China

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.158 ori
<b>Samsung Galaxy S III primește versiunea dual SIM Galaxy S III Neo+ În China</b>Dacă avem o versiune Neo pentru Galaxy Note 3, ei bine iată că Galaxy S III primește o variantă dual SIM Neo+ în China. Terminalul cu vechime de 2 ani a fost relansat în acest mod pe piața chineză. &nbsp; în mare specificațiile rămân la fel,...

Dacă avem o versiune Neo pentru Galaxy Note 3, ei bine iată că Galaxy S III primește o variantă dual SIM Neo+ în China. Terminalul cu vechime de 2 ani a fost relansat în acest mod pe piața chineză.

în mare specificațiile rămân la fel, iar handsetul vine cu ecran Super AMOLED 720p de 4.8 inch, procesor quad core de 1.4 GHz și 1 GB RAM. Primim și camera de 8 megapixeli în spate și o baterie de 2100 mAh. Galaxy S III Neo+ aduce și suport dual SIM dual standby și rulează Android 4.3 Jelly Bean preinstalat.

Deocamdată nu avem un preț clar și o dată de lansare pentru acest device, care mă aștept să ajungă și în Europa la un moment dat. Mă aștept la o sumă undeva pe la 300 de euro, poate puțin mai mult, deoarece la urma urmei Galaxy S III a fost un flagship și un hit la vremea lui.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×