Samsung Galaxy S III scos din cutie la Mobilissimo.ro - alb ca zăpada și rotunjit (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.003 ori
<b>Samsung Galaxy S III scos din cutie la Mobilissimo.ro - alb ca zăpada și rotunjit (Video)</b>Pe Samsung Galaxy S III îl așteptam în teste la Mobilissimo.ro încă de la începutul lunii mai, atunci când el a fost anunțat oficial. Iată că în sfârșit a ajuns și la noi urmașul "Telefonului Anului 2011", așa cum chiar voi l-ați votat pe...

Pe Samsung Galaxy S III îl așteptam în teste la Mobilissimo.ro încă de la începutul lunii mai, atunci când el a fost anunțat oficial. Iată că în sfârșit a ajuns și la noi urmașul "Telefonului Anului 2011", așa cum chiar voi l-ați votat pe Galaxy S II. în fine, aflați că pe Galaxy S III îl găsiți la Quickmobile.ro, cei care ne-au oferit telefonul în teste. La acest retailer găsiți telefonul la prețul de 2.699 lei pentru versiunea de 16 GB.

Quickmobile.ro oferă acest smartphone în varianta de culoare albă, pe care o avem în teste sau albastră (Pebble Blue). Terminalul e disponibil și într-o versiune de 32 GB, la prețul de 2.899 lei. El vine într-o cutie de mici dimensiuni, care îmi amintește de cea a lui Galaxy Nexus și Galaxy S II. Totul este bine compartimentat înăuntru și foarte compact. în cutie găsim terminalul cu tipla din plastic, o pereche de căști tip earbuds, capace pentru căști, manualul și garanția telefonului, cablul USB și încărcătorul.

Galaxy S III unboxing

Bateria este de asemenea prezenta separat și în unboxing-ul video de mai jos se poate vedea introducerea sa în handset. Capacul spate a lui Galaxy S III este destul de ușor de înlăturat și de pus la loc și e mai rezistent decât pare. Rețineți că el este fabricat din policarbonat, deci nu pur și simplu "plastic", ci un material plastic rezistent la zgârieturi și contacte mai dure. Sub carcasa găsim slotul microSIM, pe cel microSD și locașul bateriei de 2100 mAh. Telefonul pune la dispoziție un procesor quad core Exynos, 1 GB RAM, camera de 8 megapixeli și un display de 4.8 inch cu rezoluție HD.

Samsung Galaxy S III măsoară 8.6 mm și îl trecem chiar acum prin teste benchmark, urmând să îi testăm camera și funcțiile inovatoare în zilele viitoare! Rămâneți pe Mobilissimo.ro, deoarece vă pregătim o recenzie video pe cinste! Ce va pot spune in acest moment este ca telefonul este mai rotunjit decât mă așteptam, ca prima impresie (discutăm pe forum aici).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×