Samsung Galaxy S III se lansează mâine la ora 21:00: iată cum aflați noutăți de la lansare!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.729 ori
<b>Samsung Galaxy S III se lansează mâine la ora 21:00: iată cum aflați noutăți de la lansare!</b>Samsung Galaxy S III, cel mai așteptat telefon al anului se lansează pe 3 mai la ora 21:00, ora României. El va debuta la Londra în cadrul unui eveniment Samsung Unpacked detaliat pe site-ul acesta http://www.thenextgalaxy.com/oficial. Vom avea un...

Samsung Galaxy S III, poate cel mai așteptat telefon al anului se lansează pe 3 mai la ora 21:00, ora României. Va debuta la Londra în cadrul unui eveniment Samsung Unpacked detaliat pe site-ul thenextgalaxy.com. Vom avea un live blogging pentru voi mâine seară și puteți dezbate informațiile în direct pe forumul Mobilissimo.

Vă invit să vă înregistrați pe forum pentru a face parte din comunitatea strânsă în jurul Mobilissimo.ro și a fi primii care află de lansări de super terminale și concursurile noastre. Totodată pe forum puteți reacționa cu privire la specificațiile lui Galaxy S III și să interacționați cu fani Samsung sau cei care apreciază Apple, de exemplu și vor analiza noul rival. Aici este punctul central al discuțiilor pe această temă și aici aflați dacă telefonul are sau nu ecran de 4.8 inch și camera de 12 sau 8 megapixeli.

Deja acest topic a primit 276 de comentarii și a fost vizualizat de 5.679 ori. Nu uitați să reveniți pe Mobilissimo.ro seara în jurul orei 21:00 pentru a afla în sfârșit cum arată Samsung Galaxy S III, primul telefon quad core al companiei sud-coreene și ceea ce pare a fi deja un candidat solid pentru titlul de Telefonul Anului 2012.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×