Windows Phone 8 ar putea fi prezentat la finalul lui iunie, În cadrul Windows Phone Developer Summit

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 785 ori
<b>Windows Phone 8 ar putea fi prezentat la finalul lui iunie, În cadrul Windows Phone Developer Summit</b>Luna viitoare va fi una încinsă pentru cei din domeniul telecom: avem un eveniment Google I/O în cadrul căruia vă fi anunțat Android 5.0, Apple și WWDC 2012 cu prezentarea lui iOS 6.0 și acum aflăm și de Windows Phone Developer Summit, care va...

Luna viitoare va fi una încinsă pentru cei din domeniul telecom: avem un eveniment Google I/O în cadrul căruia vă fi anunțat Android 5.0, Apple și WWDC 2012 cu prezentarea lui iOS 6.0 și acum aflăm și de Windows Phone Developer Summit, care va debuta pe 20 iunie și ar putea include și o prezentare a lui Windows Phone 8.

Cunoscut sub numele de cod Apollo, noul Windows Phone va fi bazat pe același kernel ca și Windows 8, conform zvonurilor. Astfel, dezvoltatorii care crează aplicații pentru tablete sau laptopuri Win 8 pot folosi codul pentru a scrie și aplicații pentru telefoane WP8. Pentru mulți specialiști Windows Phone 8 este ultima șansă pentru ca Nokia să mai aibă un cuvânt de spus pe piața smartphone. Deja Nokia a fost depășită în postura de cel mai mare producător de telefoane mobile și în primul trimestru al anului a vândut doar 2 milioane de terminale Windows Phone.

Marketingul din spatele seriei Lumia este uriaș și numai în SUA se aruncă sute de milioane de dolari, investiți de operatori, Microsoft și Nokia. Acum Nokia vrea să cucerească piața asiatică prin modelul Lumia 610, dar vom vedea adevărata lor valoare prin modelele dual core WP8 pe care le vor lansa către finalul anului. Iunie va fi o lună toridă, în care vom lua contact cu 3 sisteme noi de operare: iOS 6, Android 5 și Windows Phone 8. Care va încânta cel mai mult?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×