Samsung Galaxy S III și multiplele sale accesorii În acțiune! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.190 ori
<b>Samsung Galaxy S III și multiplele sale accesorii În acțiune! (Video)</b>în cazul în care nu știați un telefon Samsung Galaxy S III poate fi conectat la un televizor HD prin fir folosind un adaptor special MHL, în plus, se pare că telefonul se poate conecta și la un joystick de PS3, Xbox 360 sau Wiimote, plus multe alte...

în cazul în care nu știați un telefon Samsung Galaxy S III poate fi conectat la un televizor HD prin fir folosind un adaptor special MHL, în plus, se pare că telefonul se poate conecta și la un joystick de PS3, Xbox 360 sau Wiimote, plus multe alte gadgeturi, după cum arată clipul de mai jos.

Alte accesorii compatibile includ drive-uri USB, un HDD portabil, un hub USB cu tastatura și mouse, Wiimote, tastatura Bluetooth și mouse și multe altele. Pentru aceste conexiuni aveți nevoie de accesorii speciale și tot felul de gadgeturi pe care le vedeți în clipul integrat în articol. E de apreciat precizia tastaturii fizice la scrierea pe telefon și cât de repede răspunde cursorul de pe ecranul lui Galaxy S III la inputul via touchpad. și acel joc cu Mario e tare ușor de controlat via joystick și chiar mi-aș fi dorit un asemenea acccesoriu când am testat jocul N.O.V.A 3.

Cel mai interesant este atunci când telefonul este conectat la un televizor, împreună cu o tastatură și HDTV-ul devine un soi de computer cu Android, dacă vreți. Puteți sta pe YouTube, naviga pe web și juca jocuri folosind o tastatură și un mouse, având un procesor quad core la dispoziție, dar și cu un mare minus: cablul MHL ocupa portul de alimentare al telefonului, deci experiență e limitată de baterie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×