Google Chrome lansat acum În varianta cu interfața Metro pentru Windows 8, deocamdată doar pentru dezvoltatori

1.111 ori
<b>Google Chrome lansat acum În varianta cu interfața Metro pentru Windows 8, deocamdată doar pentru dezvoltatori</b>știam de ceva vreme ca Google lucrează la o versiune de Chrome pentru Windows 8, bazată pe interfața Metro și iată că în sfârșit vin și rezultatele. Gigantul motoarelor de căutare a oferit dezvoltatorilor un preview al lui Chrome Metro, în...

știam de ceva vreme ca Google lucrează la o versiune de Chrome pentru Windows 8, bazată pe interfața Metro și iată că în sfârșit vin și rezultatele. Gigantul motoarelor de căutare a oferit dezvoltatorilor un preview al lui Chrome Metro, în varianta pentru Windows 8.

Pentru a accesa modul Metro din Chrome trebuie să instalați release-ul special de pe canalul destinat dezvoltatorilor și să treceți Chrome drept browser standard în Windows 8 Release Preview. Rezultatul va fi un Chrome cu Metro UI, dar nu exact cum vă așteptați. Cei de la The Verge au testat acest release și reacțiile lor nu au fost chiar entuziaste. Google Chrome Metro nu poate fi găsit în Windows Store, deci deocamdată echipa Microsoft nu l-a luat la puricat și mai este de lucru la browser. Aplicația funcționează cam în același mod că versiunea standard desktop, cu sincronizare și add-on-uri, plus suport Adobe Flash pe toate site-urilor și câteva elemente Metro.

Totuși lipsesc elemente precum bara de aplicații sau swipe în urmă și înainte. Swipe în sus de la marginea ecranului sau în jos din partea superioară va activa un mod fullscreen pentru Chrome Metro, comportament atipic pentru o aplicație din Win 8. Chrome Metro oferă și suport pentru modalitatea de partajare pe bază de charm și partajare folosind diferite aplicații.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×