Ceasul fitness Motorola MotoActv rulează acum Honeycomb după rootare (Video)

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.483 ori
<b>Ceasul fitness Motorola MotoActv rulează acum Honeycomb după rootare (Video)</b>Am mai auzit ca interfața Honeycomb pentru tablete să fie "extrasă" din Ice Cream Sandwich și să fie implementată spre amuzament pe Samsung Galaxy Nexus, dar ca o porțiune a lui Android 3.x să ajungă pe un smartwatch este nemaiauzit. Ideea de...

Am mai auzit ca interfața Honeycomb pentru tablete să fie "extrasă" din Ice Cream Sandwich și să fie implementată spre amuzament pe Samsung Galaxy Nexus, dar ca o porțiune a lui Android 3.x să ajungă pe un smartwatch este nemaiauzit. Ideea de smartwach presupune din start un ecran mic și ai zice că Honeycomb va avea probleme pe acesta. Ei bine, nu și în cazul lui Motorola MotoActv, ceasul cu functii de fitness pe care îl vedeți mai jos.

MotoActv a fost anunțat în toamna acestui an și este un device de purtat la încheietura, produs de Motorola și care vine cu 8/16GB memorie internă, un display touch de 1.6 inch, sincronizare cu telefoanele Android și radio FM. Aflați că device-ul a primit launcher-ul din Honeycomb prin munca unui dezvoltator pasionat (CMW), care a rootat ceasul. Acum acest smart watch beneficiază și de acces la Android Market și de un launcher modern.

Evident, Honeycomb nu arata excelent pe acest ecran mic, dar nici foarte rău, după cum puteți constata din clipul de mai jos. Aflați că specificațiile acestui device nu sunt deloc rele și includ un procesor TI OMAP 3630 de 600 MHz și 256 MB RAM. Rețineți că varianta de 8 GB a acestui ceas costa în jur de 210 dolari, iar cea de 16 GB 299.99 dolari, asta pe Amazon. Vă tentează un astfel de ceas care sună bine în ideea de accesoriu pentru smartphone-ul Android de la purtător?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×