Samsung Galaxy S II devine telefon dual SIM din seria Duos, iată cum!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 6.324 ori
<b>Samsung Galaxy S II devine telefon dual SIM din seria Duos, iată cum!</b>Se pare că e la modă să iei un smartphone de top și să îl convertești în device dual SIM, mai ales pentru Samsung. Sud-coreenii au făcut asta cu Samsung Galaxy Y devenit dual SIM și purtând brandingul Duos și apoi a apărut și Galaxy Y Pro...

Se pare că e la modă să iei un smartphone de top și să îl convertești în device dual SIM, mai ales pentru Samsung. Sud-coreenii au făcut asta cu Samsung Galaxy Y devenit dual SIM și purtând brandingul Duos și apoi a apărut și Galaxy Y Pro Duos. Ei bine, acum există și Samsung Galaxy S II Duos.

Telefonul va fi unul dual SIM, va păstra specificațiile lui Samsung Galaxy S II și va fi disponibil doar în China deocamdată. Cunoscut sub numele de cod I929, Galaxy S II Duos va oferi suport pentru conectivitate CDMA2000 și GSM și va sosi cu un procesor dual core de 1.2 GHz, Android 2.3 drept OS și un display Super AMOLED Plus WVGA de 4.52 inch. Alte dotări includ o cameră principală de 8 megapixeli, secundară de 2 MP, WiFi, Bluetooth 3.0, GPS, radio FM și 16 GB memorie internă.

Dacă vi se pare că unele specificații sunt modificate față de varianta pe care o cunoașteți, aflați că așa se vinde Galaxy S II în unele părți ale lumii, cu diagonala ecranului mai mare de 4.3 inch, cum știam noi telefonul în țara noastră. Sunt curios ce urmează după Galaxy S II devenit Duos... poate chiar Galaxy Nexus dual SIM?!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×