Samsung Galaxy S IV Își face apariția În benchmark-uri, vine cu procesor Exynos 5 OCTA

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.552 ori
<b>Samsung Galaxy S IV Își face apariția În benchmark-uri, vine cu procesor Exynos 5 OCTA</b>După o pauză relativ scurtă de zvonuri legate de Samsung Galaxy S IV, iată că își face apariția o nouă informație despre device, care se pare că ar fi fost confirmat de un benchmark. Terminalul ar fi apărut într-un rezultat de test, dotat cu...

După o pauză relativ scurtă de zvonuri legate de Samsung Galaxy S IV, iată că își face apariția o nouă informație despre device, care se pare că ar fi fost confirmat de un benchmark. Terminalul ar fi apărut într-un rezultat de test, dotat cu un procesor Exynos 5 OCTA.

șansele sunt mari să nu vedem acest model prezentat la Mobile World Congress 2013 lună viitoare, dar în aprilie-mai e posibil să asistăm la debutul său. Rezultatele benchmark-ului ne arată că e vorba de un smartphone cu procesor de 1.8 GHz și Android 4.2.1 la bord. Se pare că ar fi apărut chiar două versiuni de S IV în benchmark-uri, una internațională cu nume de cod GT-I9500 și una pentru Coreea, cu nume de cod SHV-E300S. Pentru cei care nu și-au dat seama încă, benchmark-ul este AnTuTu, iar versiunea engleză bate versiunea coreeană cu 2000 de puncte.

Evident benchmark-urile sunt mai ușor de alterat și falsificat, mult mai ușor decât o imagine cu un telefon mobil. Până acum aveam îndoieli cu privire la procesorul lui Galaxy S IV, care avea toate șansele să fie un quad core Cortex A15, dar acum începe să prindă contur teoria cu 4 quad core-uri în setup Octa. Alte zvonuri afirma că noul flagship va avea și un ecran Super AMOLED Full HD de 4.99 inch, camera de 13 megapixeli în spate și o cameră frontală de 2 MP, plus 2 GB RAM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×