Samsung Galaxy S IV Își face apariția În benchmark-uri, vine cu procesor Exynos 5 OCTA

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.559 ori
<b>Samsung Galaxy S IV Își face apariția În benchmark-uri, vine cu procesor Exynos 5 OCTA</b>După o pauză relativ scurtă de zvonuri legate de Samsung Galaxy S IV, iată că își face apariția o nouă informație despre device, care se pare că ar fi fost confirmat de un benchmark. Terminalul ar fi apărut într-un rezultat de test, dotat cu...

După o pauză relativ scurtă de zvonuri legate de Samsung Galaxy S IV, iată că își face apariția o nouă informație despre device, care se pare că ar fi fost confirmat de un benchmark. Terminalul ar fi apărut într-un rezultat de test, dotat cu un procesor Exynos 5 OCTA.

șansele sunt mari să nu vedem acest model prezentat la Mobile World Congress 2013 lună viitoare, dar în aprilie-mai e posibil să asistăm la debutul său. Rezultatele benchmark-ului ne arată că e vorba de un smartphone cu procesor de 1.8 GHz și Android 4.2.1 la bord. Se pare că ar fi apărut chiar două versiuni de S IV în benchmark-uri, una internațională cu nume de cod GT-I9500 și una pentru Coreea, cu nume de cod SHV-E300S. Pentru cei care nu și-au dat seama încă, benchmark-ul este AnTuTu, iar versiunea engleză bate versiunea coreeană cu 2000 de puncte.

Evident benchmark-urile sunt mai ușor de alterat și falsificat, mult mai ușor decât o imagine cu un telefon mobil. Până acum aveam îndoieli cu privire la procesorul lui Galaxy S IV, care avea toate șansele să fie un quad core Cortex A15, dar acum începe să prindă contur teoria cu 4 quad core-uri în setup Octa. Alte zvonuri afirma că noul flagship va avea și un ecran Super AMOLED Full HD de 4.99 inch, camera de 13 megapixeli în spate și o cameră frontală de 2 MP, plus 2 GB RAM.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×