Samsung Galaxy Xcover 2 ar putea fi prezentat la MWC 2013

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.446 ori
<b>Samsung Galaxy Xcover 2 ar putea fi prezentat la MWC 2013</b>Suntem la doar o lună distanță de MWC 2013, eveniment la care vom participa cu un redactor trimis la fața locului, dar între timp analizăm și zvonurile apărute în legătură cu acest eveniment. Se pare că printre noile modele prezente la show se...

Suntem la doar o lună distanță de MWC 2013, eveniment la care vom participa cu un redactor trimis la fața locului, dar între timp analizăm și zvonurile apărute în legătură cu acest eveniment. Se pare că printre noile modele prezente la show se va număra și Samsung Galay Xcover 2, urmaș al telefonului cu rezistența sporită și rezistența la apă pe care l-am văzut lansat în 2012.

Zvonurile vin de la SamMobile, cea mai bună sursă de scăpări și scurgeri de informații de la Samsung. Site-ul a postat o listă completă de specificații pentru acest nou venit, care include un display TFT de 4 inch, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli. Se pare că terminalul va fi dotat cu o baterie de 1700 mAh, o cameră în spate de 5 megapixeli și 4 GB memorie internă, plus stocare extra via microSD.

Xcover 2 va fi, ca și predecesorul său rezistent la intemperii și va rula fie Android 4.1, fie Android 4.2. Din păcate SamMobile nu precizează și ce fel de CPU se află la bordul acestui telefon și cantitatea de RAM pusă la dispoziție. MWC 2013 se anunță tare interesant și sunt sigur că Samsung mai are și alte surprize, în afară de Galaxy Xcover 2, Galaxy Tab 3 și Galaxy Note 8.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×