Samsung Galaxy S Plus, un nou telefon Android 2.3, cu procesor de 1.4 GHz

16.912 ori
<b>Samsung Galaxy S Plus, un nou telefon Android 2.3, cu procesor de 1.4 GHz</b>Există deja o versiune a lui Galaxy S numită Galaxy SL și un urmaș excepțional, sub forma lui Galaxy S II, dar iată că seria Galaxy se îmbogățește cu încă un model atractiv. Este vorba despre Samsung Galaxy S Plus, cunoscut și sub numele de...

Există deja o versiune a lui Galaxy S numită Galaxy SL și un urmaș excepțional, sub forma lui Galaxy S II, dar iată că seria Galaxy se îmbogățește cu încă un model atractiv. Este vorba despre Samsung Galaxy S Plus, cunoscut și sub numele de cod I9001.

Acest handset îi va fi superior primului Galaxy S, deși va adopta același design, modificând doar partea din spate, unde carcasa va fi metalizată. Samsung Galaxy S Plus rulează Android 2.3, vine cu un procesor de 1.4 GHz, un display Super AMOLED de 4 inch, suport pentru video HD și 8 GB memorie internă.

Bateria acestui smartphone este de 1650 mAh, iar terminalul va sosi pe piață la finalul lunii aprilie, cel puțin în Rusia. Având în vedere proximitatea acestei lansări, îl așteptăm pe acest nou Galaxy S și în țara noastră, poate la un preț similar cu cei 842 dolari pe care îi plătesc vecinii de la est.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×