Samsung Galaxy S primește Android 2.3.5 În mod neoficial

3.383 ori
<b>Samsung Galaxy S primește Android 2.3.5 În mod neoficial</b>Vorbim de o variantă ROM a Android Gingerbread ce nu este recomandată a fi instalată dacă doriți să nu pierdeți garanția telefonului. în 2010, Samsung Galaxy S sau SGS cum mai este denumit pe forumurile de profil, era vedeta coreenilor de la...

Vorbim de o variantă ROM a Android Gingerbread ce nu este recomandată a fi instalată dacă doriți să nu pierdeți garanția telefonului. în 2010, Samsung Galaxy S sau SGS cum mai este denumit pe forumurile de profil, era vedeta coreenilor de la Samsung și s-a vândut în milioane de unități fiind considerat smartphone-ul anului sau trecut pe locul doi după iPhone 4.

Data la care a fost creat este 8 septembrie, codul său este I9000XXJVS. Persoanele care l-au instalat au spus că nu sunt numeroase schimbări față de versiunea ROM actuală ce poate fi downloadată oficial.

Bănuiesc că avem cel puțin un cititor pe mobilissimo.ro care să dețină SGS și să facă pasul în a instala 2.3.5. Așteptăm cu interes impresiile sale într-un comentariu la această postare ca să vedem și dacă se merită a fi instalat. Mă gândesc la stabilitate, lipsa sau existența unor buguri sau noutățile aduse.

credit foto

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×