HTC Runnymede În primele imagini - un HTC Titan cu Android și Beats

1.750 ori
<b>HTC Runnymede În primele imagini - un HTC Titan cu Android și Beats</b>HTC Runnymede este unul dintre cele mai așteptate modele Android ale toamnei, deoarece ridică ștacheta la o diagonală de 4.7 inchi. Cu un astfel de display, modelul este în mod clar înrudit cu proaspăt anunțatul handset WP7 HTC Titan. Și iată...

HTC Runnymede este unul dintre cele mai așteptate modele Android ale toamnei, deoarece ridică ștacheta la o diagonală de 4.7 inchi. Cu un astfel de display, modelul este în mod clar înrudit cu proaspăt anunțatul handset WP7 HTC Titan. Și iată că acum avem si o imagine cu acest terminal mult-așteptat:

Nici specificațiile nu sunt deloc departe de cele ale lui Titan, Runnymede sosind cu un CPU single core de 1.5 GHz și suportând o rezoluție WVGA. Dotările sale mai includ și o cameră de 8 megapixeli, 16 sau 32 GB memorie internă și 768 MB RAM. Nici urmă de slot pentru carduri de memorie la bordul acestui device, după modelul "fratelui" cu Mango OS.

 în plus, beneficiem și de aportul tehnologiei audio Beats by Dr. Dre, o pereche de căști cu acest branding sosind la pachet cu handsetul. Zvonurile afirmă că versiunea de 16 GB a lui HTC Runnymede va costa 838 de dolari, respectiv 885 de dolari pentru varianta de 32 GB. La un astfel de preț, modelul este atractiv doar pentru pasionații de muzică care vor să își clătească urechile cu un Beats.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×