iPhone 5 confirmat de Vodafone În variante de culoare albă și neagră, cu 16/32GB memorie internă

2.172 ori
<b>iPhone 5 confirmat de Vodafone În variante de culoare albă și neagră, cu 16/32GB memorie internă</b>Dacă un angajat Apple uita un prototip de iPhone nou într-un bar nu ne miră, dar dacă un operator de talia lui Vodafone scapă detalii despre handset, atunci lucrurile devin interesante. Nu vă imaginați aici o listă completă de specificații sau o...

Dacă un angajat Apple uita un prototip de iPhone nou într-un bar nu ne miră, dar dacă un operator de talia lui Vodafone scapă detalii despre handset, atunci lucrurile devin interesante. Nu vă imaginați aici o listă completă de specificații sau o fotografie a noului iPhone, ci pur și simplu o confirmare a existenței terminalului și a versiunilor sale.

Vodafone UK este făptașul, postând detalii despre un accesoriu Sure Signal care amplifică semnalul. La detaliile despre aceste produs este menționată și compatibilitatea cu iPhone 5 în variantele de culoare albă, neagră și cu 16 sau 32 GB de memorie internă. Nici urmă de o versiune de 64 GB, semn că memoria flash de acest gen nu este încă destul de proftabila pentru a fi inclusă pe terminalele Apple... sau poate că Samsung nu a vrut să lase din preț?

în plus, de această dată nu mai sunt probleme cu întârzierea versiunii albe, cum s-a întâmplat în cazul lui iPhone 4, ceea ce nu poate decât să-i bucure pe potențialii clienți care doresc un handset cu carcasă de culoare deschisă. E amuzant faptul că Vodafone a ținut neapărat să ne informeze că accesoriul său va funcționa și pe iPhone 5 alb și pe cel negru, dar aceasta se vrea a fi mai degrabă o scăpare promoțională, care să atragă clienții spre operator.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×