iPhone 5 confirmat de Vodafone În variante de culoare albă și neagră, cu 16/32GB memorie internă

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.135 ori
<b>iPhone 5 confirmat de Vodafone În variante de culoare albă și neagră, cu 16/32GB memorie internă</b>Dacă un angajat Apple uita un prototip de iPhone nou într-un bar nu ne miră, dar dacă un operator de talia lui Vodafone scapă detalii despre handset, atunci lucrurile devin interesante. Nu vă imaginați aici o listă completă de specificații sau o...

Dacă un angajat Apple uita un prototip de iPhone nou într-un bar nu ne miră, dar dacă un operator de talia lui Vodafone scapă detalii despre handset, atunci lucrurile devin interesante. Nu vă imaginați aici o listă completă de specificații sau o fotografie a noului iPhone, ci pur și simplu o confirmare a existenței terminalului și a versiunilor sale.

Vodafone UK este făptașul, postând detalii despre un accesoriu Sure Signal care amplifică semnalul. La detaliile despre aceste produs este menționată și compatibilitatea cu iPhone 5 în variantele de culoare albă, neagră și cu 16 sau 32 GB de memorie internă. Nici urmă de o versiune de 64 GB, semn că memoria flash de acest gen nu este încă destul de proftabila pentru a fi inclusă pe terminalele Apple... sau poate că Samsung nu a vrut să lase din preț?

în plus, de această dată nu mai sunt probleme cu întârzierea versiunii albe, cum s-a întâmplat în cazul lui iPhone 4, ceea ce nu poate decât să-i bucure pe potențialii clienți care doresc un handset cu carcasă de culoare deschisă. E amuzant faptul că Vodafone a ținut neapărat să ne informeze că accesoriul său va funcționa și pe iPhone 5 alb și pe cel negru, dar aceasta se vrea a fi mai degrabă o scăpare promoțională, care să atragă clienții spre operator.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×