Samsung Galaxy S primește un "Value Pack" de consolare, În lipsa lui Android 4.0

1.889 ori
<b>Samsung Galaxy S primește un "Value Pack" de consolare, În lipsa lui Android 4.0</b>Mai țineți minte povestea cu Value Pack, acel pachet software care urma să ajungă pe Samsung Galaxy S, consolând utilizatorii care nu primesc Android 4.0? Ei bine, un astfel de Value Pack a sosit pe Galaxy S recent, cel puțin pentru utilizatorii din...

Mai țineți minte povestea cu Value Pack, acel pachet software care urma să ajungă pe Samsung Galaxy S, consolând utilizatorii care nu primesc Android 4.0? Ei bine, un astfel de Value Pack a sosit pe Galaxy S recent, cel puțin pentru utilizatorii din Coreea.

Scopul pachetului software este de a oferi câteva din funcțiile lui Ice Cream Sandwich, dar adaptându-le la dotările modeste ale noului handset. Cu ceva timp în urmă ajunsese și pe web un Value Pack neoficial, dar ceea ce vedem în Asia este release-ul oficail, chiar de la sursă. Printre funcțiile aduse de Pack se numara deblocarea facială, posibilitatea de a face poze atunci când filmați, plus alte câteva aspecte clar împrumutate de la Android 4.0. Sper că s-a împrumutat și sistemul de multitasking care elimină aplicațiile din fluxul de utilizare prin swipe către dreapta.

Există și o îmbunătățire a launcherului de aplicații și se pare că e nevoie de Kies 2.0 pentru a face acest update. Rețineți că Value Pack-ul ocupa destul de mult și se recomandă și un backup al telefonului, asta evident dacă găsiți o sursă pentru acest release software și doriți să riscați. Pe când și la noi prin canale oficiale?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×