Samsung Galaxy S10 ar putea fi un telefon cu ecran „zero muchii”; Apare o posibilă prima scăpare

10.692 ori
<b>Samsung Galaxy S10 ar putea fi un telefon cu ecran „zero muchii”; Apare o posibilă prima scăpare</b>Sintagma "edge to edge" e aruncată cu atâta uşurinţă pentru ecranele de telefoane mobile încât a devenit aproape enervantă în ultimii ani. Mai nou şi Samsung ar pregăti un telefon cu ecran de acest tip şi e vorba fix despre flagship-ul următor, Galaxy S10

Sintagma "edge to edge" e aruncată cu atâta uşurinţă pentru ecranele de telefoane mobile încât a devenit aproape enervantă în ultimii ani. Mai nou şi Samsung ar pregăti un telefon cu ecran de acest tip şi e vorba fix despre flagship-ul următor, Samsung Galaxy S10. Terminalul primeşte şi ceea ce e teoretic prima scăpare în fotografia din acest articol.

În ultima vreme am vorbit mai mult despre Galaxy Note 9, decât despre Galaxy S10, dar avem şi perspectiva flagship-ului în minte, mai ales că se zvoneşte că va sosi în ianuarie la CES 2019. Viitorul flagship ar urma să taie la fel de mult din muchia de jos şi de sus a ecranului cum s-a tăiat din cea laterală în ultimii ani. Evident privim cu precauţie maximă imaginea cea scăpată, mai ales că e super neclară şi e cam devreme pentru prototipuri.

Samsung Galaxy S10

Cele mai noi zvonuri afirmă şi că ecranul cel nou ar avea o claritate ieşită din comun, care l-ar face pe iPhone X să pară un pistol cu apă. Sursa asiatică Ice Universe consideră că ecranul va sări de 600 de ppi densitate. Vom vedea şi un procesor Snapdragon 855 la bord şi echivalentul din tabăra Exynos, iar telefonul va fi optimizat şi modificat pornind de la S9 ca reper (la format si design).

Scannerul de amprente integrat in display e de asemenea în cărţi. Dacă ar fi să mă iau strict după scăparea aceasta aş zice că ni se pregătesc noi AR Emoji-uri, pentru că asta apare pe ecran. Mă aştept la o intensificare a scăpărilor după ce apare Note 9.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×