Samsung Galaxy S10 așteptat cu procesor Exynos 9820 și soluție grafică Mali-G76 MP18

846 ori
<b>Samsung Galaxy S10 așteptat cu procesor Exynos 9820 și soluție grafică Mali-G76 MP18</b>Deși ne aflăm la doar o lună distanță de lansarea lui Samsung Galaxy Note 9 parcă scăpările sunt mai numeroase pentru Galaxy S10 dintr-un motiv sau altul. Am ajuns în punctul în care aflăm detalii despre procesorul ce se va afla la bordul acestui

Continuă zvonurile asociate lui Samsung Galaxy S10 și totodată cele despre noul procesor flagship pregătit de către sud-coreeni. Este desigur vorba despre Exynos 9820, cipset care își dezvăluia performanțele chiar la mijlocul lunii trecute și care ar urma să fie prezentat oficial în luna ianuarie a anului viitor. Până atunci mai aflăm câteva noutăți legate de viitorul flagship, inclusiv detalii despre soluția sa grafică.

Potrivit zvonacului Ice Universe, se așteaptă ca cipset-ul Exynos 9820 să aibă un GPU Mali-G76 MP18 - prima soluție grafică mobilă dezvoltată pe seama procesului de 7nm. Aceasta era anunțată în luna mai a acestui an și aflați că se oferă aici 18 nuclee fix precum se întâmplă și cu Mali-G72 de pe Exynos 9810, doar că există ceva upgrade-uri.

Acestea constă în faptul că Mali-G76 este capabil să livreze un nivel de performanță mai ridicat, dar și să contribuie la un nivel mai bun de eficiență energetică. Cât de mult se va diferenția această soluție față de cea regăsită pe S9 vom afla abia la anul în februarie când sud-coreenii ar urma să dezvăluie flagship-ul S10.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×