Huawei înregistrează denumirea "Mate 20" pe plan european; Telefonul așteptat la IFA 2018

1.033 ori
<b>Huawei înregistrează denumirea "Mate 20" pe plan european; Telefonul așteptat la IFA 2018</b>La mijloc de vară încep să apară și detaliile legate despre dispozitivele pregătite pentru lansare în cadrul târgului de tehnologie IFA 2018 din Berlin, unul dintre acestea fiind și Huawei Mate 20. Chiar astăzi descoperim că trademark-ul asociat

Cu pași repezi ne apropiem și de târgul de tehnologie IFA 2018 din Berlin, un show programat să înceapă la sfârșitul acestei veri și așteptat să aducă multe noutăți inclusiv din zona smartphone. Dacă Samsung nu mai are răbdare până atunci pentru a-și prezenta phablet-ul Galaxy Note 9, iată că cei de la Huawei ar putea păstra lansarea lui Mate 20 până atunci - asta dacă nu cumva CEO-ul se răzgândește.

Huawei Mate 20

Până când vom afla cu certitudine acest detaliu, astăzi descoperim că Huawei a primit trademark-ul pentru denumirea "Mate 20" pe plan european, aceasta fiind confirmarea cât se poate de clară a faptului că succesorul lui Mate 10 se va numi astfel. Pe deasupra mai aflăm că firma chineză a decis să plătească și pentru trademark-ul pentru denumirile următoare: Mate 30, Mate 40, Mate 50, Mate 60, Mate 70, Mate 80, ba chiar și Mate 90. 

Ce reiese de aici este că Huawei își ia măsuri de precauție pentru a nu se trezi în situația în care altă companie să aplice fix pentru aceleași denumiri. Asta nu înseamnă totuși că vom vedea terminale cu asemenea nume pe piață din partea Huawei, asta pentru că numerotarea este cam ciudată și după Mate 20 ar cam fi cazul să se găsească o abordare nouă.

De la Mate-ul din acest an așteptăm 6 sau 8 GB RAM, un procesor Kirin flagship de nouă generație, cât și un ecran cu tehnologie Super AMOLED. Poate vedem și un scanner de amprente integrat în ecran și o cameră triplă!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×