Viitorul procesor flagship Exynos 9820 are core-urile Mongoose 4 scăpate pe web; Iată ce știm despre ele

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.123 ori
<b>Viitorul procesor flagship Exynos 9820 are core-urile Mongoose 4 scăpate pe web; Iată ce știm despre ele</b>Apar astăzi în online și vești despre viitoare generație de procesor flagship Samsung, fiind vorba despre Exynos 9820 - cipset ce va adopta nuclee de tip Mongoose 4. Acestea au scăpat deja pe web și aflăm astăzi ce promit în materie de creștere

Samsung pregăteşte o nouă generaţie de procesor Exynos, un aşa numit Exynos 9820, care are toate şansele să ajungă pe Galaxy S10 la anul. Dovezi încep să apară deja, sub forma core-urilor Mongoose 4, care tocmai au scăpat pe web.

Exynos 9820

E vorba despre un CPU bazat pe tehnologie FinFET de 7 nm aici, iar la baza sa se află noile core-uri. Zvonacul Ice Universe, cel care a tot scăpat informaţii despre Galaxy Note 9 în ultimele 48 de ore este cel care a venit cu informaţia că noile core-uri sunt mai puternice decât ARM Cortex A76, dar şi mai eficiente la consum. E drept că şi ARM a promis că A76 poate atinge viteze de până la 3.3 GHz, dar Ice Universe e convins că Samsung trece peste chiar.

Acelaşi Exynos 9820 impresionează deja în benchmark-uri, sărind de 13.000 de puncte în GeekBench Multi Core. Asta în condiţiile în care Apple se laudă cu scorul de 10.000 cu procesorul A11 de anul trecut. Aparent Ice Universe a menţionat că şi Apple A12 e tot pe acolo cu scorul. E o problemă totuşi, pentru că unele surse afirmă că noul cip Apple ar avea ceva necazuri cu consumul, care e cu 23% mai mare decât se aştepta.

Exynos 9820 este aşteptat cel devreme la CES 2019 în Las Vegas şi cel târziu pe la MWC 2019, fie pe un Galaxy S10, fie pe un Galaxy X. Să vină şi scăpările de Galaxy S10, dacă tot suntem pe un flow aşa bun.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×