Samsung Galaxy S10 este cunoscut la nivel intern sub numele de cod "Beyond"

1.222 ori
<b>Samsung Galaxy S10 este cunoscut la nivel intern sub numele de cod "Beyond"</b>În prima zi de weekend descoperim și ceva legat de Samsung Galaxy S10 și anume numele de cod sub care este cunoscut acest model la nivel intern. Potrivit leaker-ului chinez Ice Univers se pare că numele ales este "Beyond"

Înainte ca un viitor smartphone să aibă parte de leak-uri mai serioase apar online informații cu privire la numele de cod sau de serie pe care acesta îl poartă. Fix un asemenea detaliu aflăm astăzi despre Samsung Galaxy S10, telefon care la nivel intern este cunoscut drept "Beyond" după cum ne informează leaker-ul chinez Ice Universe care listează în postarea sa și numele purtate de foste flagship-uri.

Galaxy S10

Tot aici apare și Galaxy Note 9 cu numele de cod "Crown", detaliu pe care îl știm de ceva timp totuși. Revenind la Galaxy S10, chiar ieri aflam despre posibilitatea ca lansarea sa să aibă loc ceva mai devreme în 2019, fiind pregătit un debut la început de ianuarie 2019 în cadrul CES.

Motivul acestei lansări timpurii pare a fi dorința sud-coreenilor de a prezenta smartphone-ul pliabil Galaxy X în cadrul MWC, acolo unde debutau de obicei noile flagship-uri din seria S. Pe Galaxy S10 îl așteptăm poate cu o creștere la nivel de diagonală, cu o cameră duală în spate și totodată cu un scanner de amprente integrat în ecran. Poate vor exista și ceva schimbări la nivel de look!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×