Samsung Galaxy S10 trece la cameră Penta Lens, are ecran 4K şi corp foarte rotunjit (Concept / Randări)

Autor:  | Publicat în:  Samsung  Concepte 5.892 ori
<b>Samsung Galaxy S10 trece la cameră Penta Lens, are ecran 4K şi corp foarte rotunjit (Concept / Randări)</b>În vreme ce brevetele Samsung din ultima vreme ne prezintă tot soiul de elemente de design și tehnologii pe care le-am putea vedea pe Galaxy S10, iată că astăzi descoperim un concept futurist care scoate la iveală un look spectaculos

Dacă marile companii producătoare de telefoane preferă upgrade-urile incrementale pentru terminalele lor, imaginaţia designerilor nu cunoaşte margini. Hasan Kaymak, cunoscut pentru telefoanele sale concept HTC a revenit cu un Samsung Galaxy S10 Penta Lens, care surprinde cu câteva abordări de design şi specificaţii.

Galaxy S10 Concept

V-am prezentat acest concept pe Grupul Mobilissimo.ro, unde a stârnit pasiuni deosebite şi zeci de comentarii. De la cei care l-au comparat cu un săpun la cei care au afirmat că e superb, e clar faptul că orice schimbare radicală de design stârneşte polarizare. Cel mai şocant lucru aici e că designerul şi-a imaginat faptul că acele 5 camere din spate vor aduce o nouă paradigmă optică, care să nu mai necesite bliţ pentru captura low light. 

Galaxy S10 Concept

Terminalul primeşte un corp unibody din titaniu şi în zona frontală se află un ecran cu muchii ultra înguste şi rezoluţie 4K. Cele 5 camere din spate fac fotografii la 60 de megapixeli şi capturi nocturne la 12 MP iluminate ca ziua. Personal mi se pare că modalitatea de integrare a celor 5 camere este mult mai elegantă decât cea Nokia Penta Lens. Arată că "vizorul" unui robot, cam asta e abordarea.

Mi se pare puţin cam prea oval formatul şi nu ştiu dacă publicul se va obişnui cu aşa ceva. Designerul menţionează printre dotări 12 GB RAM, procesorul Snapdragon 855 (Snapdragon 8150 în realitate) şi un ecran 4K de 6.4 inch. Camera frontală şi toţi senzorii sunt ascunşi sub panoul de sticlă frontal, aşa cum am auzit la ultimele scăpări. E ceva foarte atractiv la acest concept... Vouă cum vi se pare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×