Samsung Galaxy S10 Lite va avea scanner de amprente lateral și cameră duală; Vedem o presupusă husă a sa în imagini

5.229 ori
<b>Samsung Galaxy S10 Lite va avea scanner de amprente lateral și cameră duală; Vedem o presupusă husă a sa în imagini</b>Iată că weekend-ul ne aduce și un leak destul de important pentru Samsung Galaxy S10 Lite, unul ce constă în imagini care prezintă husa asociată terminalului. Ce remarcăm aici este camera duală din spate, scanner-ul de amprente plasat

Iată că weekend-ul ne aduce și o scăpare asociată lui Samsung Galaxy S10 Lite, acesta urmând a fi cel mai accesibil model S10 pregătit de către sud-coreeni pentru debut în prima parte a anului viitor. Leak-ul în sine constă într-o serie de randări pentru huse asociate acestui terminal, materiale care au rolul de a ne dezvălui câteva detalii importante despre look-ul și dotările aduse în cazul de față.

Samsung Galaxy S10 lite

Ce observăm din prima imagine este că Samsung Galaxy S10 Lite va avea o cameră duală în spate, asta în vreme ce varianta standard de S10 are rezervat un modul triplu de camere în spate, iar modelul Galaxy S10+ o cameră cvadruplă chiar. Cu scopul de a fi reduse costurile, pe S10 Lite nu vom avea scanner de amprente integrat în ecran, ci un cititor plasat lateral foarte sus pe rama metalică în partea dreaptă.

Samsung Galaxy S10 lite

Se remarcă și decupajele pentru butoanele laterale de volum și pentru cel power, iar în mod interesant nu este nici urmă de un decupaj similar pentru butonul Bixby. O altă imagine ne prezintă zona inferioară a telefonului, acolo unde găsim grila difuzorului, microfonul, portul USB Type-C, dar și jack-ul audio de 3.5 mm.

Posibil ca acest S10 Lite să aibă o diagonală de 5.8 inch, fix ca actualul S9 și ca datorită tăierii marginilor din jurul ecranului telefonul să fie mai compact. Așteptăm acum și fotografii cu prototipuri! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×