Samsung Galaxy J6 Prime chiar are scanner de amprente lateral; Iată fotografii cu macheta sa

1.475 ori
<b>Samsung Galaxy J6 Prime chiar are scanner de amprente lateral; Iată fotografii cu macheta sa</b>Descoperim tot astăzi faptul că smartphone-ul Galaxy J6+ s-ar putea lansa la nivel internațional drept Galaxy J6 Prime, telefon din urmă care își dezvăluie cu această ocazie și o serie de huse. Accesoriile confirmă faptul că vom avea parte de

La câteva ore după ce am aflat că Samsung Galaxy J4+ şi Samsung Galaxy J6+ vor avea scanner de amprente lateral şi ecran Infinity, descoperim şi un aşa numit Samsung Galaxy J6 Prime, care vine la rândul său cu scanner de amprente lateral şi apare sub formă de fotografii (ale machetei deocamdată).

Galaxy J6 Prime

Posibil să fie o variantă internaţională de Galaxy J6+ acest model, după cum afirmă chiar sursa. Macheta pare destul de bine realizată şi vine în continuarea unei randări la 360 de grade apărută săptămâna trecută. Nu s-a schimbat deloc designul şi vedem aici un terminal cu ecran de 6 inch Infinity Display, care ar avea o rezoluţie de 1520 x 720 pixeli. Nici urmă de buton fizic Home, iar în spate găsim o cameră duală destul de micuţa.

Mai remarcăm acolo şi un bliţ LED, iar terminalul vine cu depăşitul port microUSB în zona inferioară, un mic microfon şi un jack audio de 3.5 mm. În partea stângă găsim butoanele de volum, iar în dreaptă un difuzor, cum ne-am obişnuit deja pe modelele Galaxy J. Galaxy J6 Prime ar inaugura totuşi scannerul de amprente pus lateral pe un Samsung. În ultimii ani Sony şi Motorola au încercat această reţetă, fără un succes deosebit.

Aşteptăm să vedem şi scăpările lui Samsung Galaxy J4 Prime acum, înaintea debutului din această toamnă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×