Samsung Galaxy S10 Lite (SM-G970U) apare în GeekBench cu 6 GB RAM și cipset Snapdragon 855

2.637 ori
<b>Samsung Galaxy S10 Lite (SM-G970U) apare în GeekBench cu 6 GB RAM și cipset Snapdragon 855 </b>Printre cele 5 modele din seria Galaxy S10 pregătite pentru debut la final de lună februarie îl avem și pe Galaxy S10 Lite, modelul care ar putea genera cele mai multe vânzări - asta ținând cont de faptul că va fi și cel mai accesibil din întreaga

Printre cele 5 modele din seria Galaxy S10 pregătite pentru debut la final de lună februarie îl avem și pe Galaxy S10 Lite, modelul care ar putea genera cele mai multe vânzări - asta ținând cont de faptul că va fi și cel mai accesibil din întreaga gamă. Am aflat destul de multe informații despre acest device, inclusiv că va avea muchii simetrice ale panoului frontal și că spre deosebire de celelalte variante, va opta pentru un scanner de amprente plasat lateral.

Galaxy S10 Lite

Astăzi sosesc extra detalii și asta pe seama unei listări din cadrul GeekBench acolo unde telefonul (SM-G970U) își face apariția cu 6 GB memorie RAM la bord și cu o placă de bază "msmnile" care a fost mai mereu menționată alături de cipset-ul Snapdragon 855. Ce înseamnă asta este că posesorii deGalaxy S10 Lite vor avea parte de o experiență hardware similară cu cea oferită de variantele S10 și S10+ care probabil vor pulsa la RAM și stocare.

Cât despre scorurile indicate în acest benchmark, aflați că device-ul testat este unul prototip și de aceea punctajul nu reflectă realitatea. Așteptăm ca în perioada următoare să înceapă o avalanșă de scăpări cu fotografii reale, ba chiar și materiale video și certificări ale noilor modele S10.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×