Primul cititor de amprente 3D ultrasonic integrat în display vine de la Qualcomm și este cu adevărat deosebit

1.046 ori
<b>Primul cititor de amprente 3D ultrasonic integrat în display vine de la Qualcomm și este cu adevărat deosebit </b>Pe lângă anunțul cu privire la debutul lui Snapdragon 855, în cadrul evenimentului marca Qualcomm de ieri seară am aflat detalii și despre primul cititor de amprente 3D Ultrasonic integrat în display și anume Qualcomm 3D Sonic Sensor despre

În cadrul evenimentului marca Qualcomm de ieri seară în care a debutat oficial noul cipset Snapdragon 855 am avut parte și de o lansare mai specială, una neașteptată putem spune. Este vorba despre Qualcomm 3D Sonic Sensor, primul cititor de amprente 3D Ultrasonic integrat în display care va sosi pe telefoanele echipate cu proaspătul CPU SD855 începând din prima lună a anului viitor.

Suntem informați că scannerul de amprente este capabil să citească amprenta chiar și atunci când avem degetul ud sau murdar, fiind dat ca exemplu și momentul în care avem ulei pe mână, probabil cu referire la cei care își iau telefonul cu ei în bucătărie atunci când gătesc. 

Qualcomm 3D Sonic Sensor

Qualcomm 3D Sonic Sensor se remarcă și prin tehnologia folosită, astfel că amprentele sunt citite prin unde sonore. Amprentele sunt cartografiate ca urmare a procesului de citire pe baza presiunii undelor sonore care se revarsă de pe deget, fiind determinate crestăturile de pe deget care fac amprenta fiecărui utilizator unică. Aceste unde sonore pot detecta de asemenea și fluxul sanguin. 

Un alt aspect important pe care noul scanner de la Qualcomm îl bifează este acela că suprafața de citire a amprentei este mai mare decât în cazul unui cititor optic precum cele de pe telefoanele actuale. Referitor la senzorii optici, aceștia se folosesc de iluminarea unei zone specifice de pe ecran pentru a citi amprenta și procesul poate fi inexact atunci când lumina se difractă prin substanțe precum apa. 

Scannerul ultrasonic nu are asemenea probleme și pe deasupra ni se promite și un nivel de securitate sporit. Sunt mari șanse ca primul telefon de pe piață ce folosește această soluție să fie chiar Galaxy S10!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×