Motorola pregătește un mod de captură nocturnă numit Night Vision; Ar putea sosi pe Motorola One, One Power și G7 Plus

617 ori
<b>Motorola pregătește un mod de captură nocturnă numit Night Vision; Ar putea sosi pe Motorola One, One Power și G7 Plus</b>Marele trend din zona smartphone la ora actuală este și fotografierea nocturnă, producătorii renumiți din segment implementând moduri speciale pe telefoanele comercializate pentru a permite această captură deosebită

Marele trend din zona smartphone la ora actuală este și fotografierea nocturnă, producătorii renumiți din segment implementând moduri speciale pe telefoanele comercializate pentru a permite această captură deosebită. Huawei și Google au deja așa ceva, la fel și Samsung mai nou, iar acum pe listă își face apariția și Motorola care pregătește introducerea lui "Night Vision".

Acest mod urmează a sosi pe smartphone-uri noi precum Motorola One Vision și Motorola One Action care sunt așteptate să debuteze în perioada următoare potrivit lui @evleaks. Pe viitor modul cu pricina ar urma să vină și pe alte device-uri din portofoliul companiei ca Motorola One, Motorola One Power, dar și pe Motorola Moto G7 Plus.

Numele de "Night Vision" ne sugerează că telefoanelor vor livra rezultate mai bune în condiții de iluminare scăzută și aparent Motorola ar avea în plan să aducă și alte funcții precum efecte de iluminare pentru fotografia portret. De asemenea, se lucrează și la o funcție ce va permite un timp lung de expunere. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×