Samsung Galaxy Note 9 primeşte cea mai mare notă de la Consumer Reports, ocupând primul loc în topul lor

818 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 primeşte cea mai mare notă de la Consumer Reports, ocupând primul loc în topul lor</b>În vreme ce iPhone XS a bifat titlul de telefonul cu cel mai bun ecran de pe piață potrivit celor de la DisplayMate, iată că Galaxy Note 9 primește o altă distincție. Aceasta vine din partea Consumer Reports, agenție care îi acord phablet-ului

Consumer Reports este o autoritate care publică analize şi topuri cu produsele cele mai apreciate de către consumatorii din toată lumea. Această listă este foarte schimbătoare, exact ca topurile muzicale şi simplul fapt că un telefon sau device se afla acolo mai multe zile este un record. Samsung Galaxy Note 9 este cel mai nou terminal care se bucură de acest tratament.

Telefonul a fost primit cu precauţie în prima fază, asta e viziunea de ansamblu, fiind considerat mai mult un Galaxy Note 8s. Asta nu îl face mai puţin excelent, la capitole ca ecran, baterie şi chiar cameră, aşa cum v-am arătat şi în recenzia noastră. Cei de la Consumer Reports laudă de asemenea bateria, rezistența, camerele excelente şi evident şi noul S-Pen.

Phabletul Samsung a rezistat 29 de ore în testul de baterie al Consumer Reports, care simulează utilizarea din viaţa reală, având chiar un deget robotic ce îl imită pe cel uman şi tot apasă pe ecran, intrând în browserul web, făcând fotografii, navigând cu GPS-ul şi realizând apeluri. A fost făcut până şi un test de rezistenţă, aruncând handsetul de la 0.7 metri înălţime, iar terminalul a supravieţuit la 100 de teste de gen fără daune aduse sticlei. E drept că analiza CR indică şi neajunsuri, precum mărimea uriaşă, greutatea şi preţul.

Rămâne de văzut cât timp mai rămâne acest device în topuri, cu iPhone XS gata să primească distincţii similare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×