Un succesor spiritual pentru Nokia E7 se va lansa în acest an; Iată ce ne pregătește firma Livermorium

1.370 ori
<b>Un succesor spiritual pentru Nokia E7 se va lansa în acest an; Iată ce ne pregătește firma Livermorium</b>Deși ne așteptam ca anul 2019 să ne aducă un nou format în zona smartphone și anume cel pliabil, iată că va exista și o revenire a unui format care în urmă cu aproximativ 10 ani era la mare căutare. Ne referim la cel de tip slider

Deși ne așteptam ca anul 2019 să ne aducă un nou format în zona smartphone și anume cel pliabil, iată că va exista și o revenire a unui format care în urmă cu aproximativ 10 ani era la mare căutare. Ne referim la cel de tip slider cu tastatură qwerty la pachet și la modele precum Nokia E7 care combinau ideea unui ecran tactil cu cea a unei tastaturi fizice pentru a se oferi un nivel sporit de funcționalitate.

Livermorium F(x)

Firma care pregătește un asemenea device pentru debut în 2019 este Livermorium, companie care v-ar putea suna cunoscută datorită acelui modul de tastatură qwerty creat pentru programul Moto Mods. Acum creatorii din spatele acelui modul decid să își lanseze propriul smartphone și vedem pe această cale și o serie de fotografii ale modelului prototip. 

Livermorium F(x)

Vedem device-ul afișat chiar lângă Nokia E7 și Nokia N950, iar o altă fotografie ne dezvăluie că cel puțin privit din partea frontală - telefonul seamănă cu un Samsung Galaxy S8. Nu avem muchii foarte înguste, dar partea bună este că nu găsim vreun decupaj în ecran sau alte elemente care ar fi stricat look-ul.

Livermorium F(x)

Potrivit celor de la Livermorium, telefonul va avea un ecran AMOLED de 6 inch și o tastatură qwerty cu aceleași butoane pe care le regăsim pe o tastatură de PC. Tastatura va fi iluminată, iar un detaliu interesant pe care îl aflăm este acela că la sistemul din spatele mecanismului slider lucrează aceeași echipă de ingineri angajată de Nokia pentru dezvoltarea lui Nokia E7 și N950. 

Livermorium F(x)

Device-ul va fi numit Livermorium F(x), iar potrivit site-ului oficial, lansarea sa ar urma să aibă loc în trimestrul 1 al acestui an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×