Samsung Galaxy S10+ apare fotografiat într-o variantă prototip; Se confirmă numele de cod "Beyond 2"

1.786 ori
<b>Samsung Galaxy S10+ apare fotografiat într-o variantă prototip; Se confirmă numele de cod "Beyond 2"</b>Ceea ce vă spuneam cu doar câteva zile în urmă iată că se întâmplă astăzi și anume apariția de fotografii cu prototipuri de Samsung Galaxy S10. Avem în cazul de față o imagine cu prototipul variantei Plus ce ne va aduce o cameră selfie duală

Înainte ca randările asociate lui Galaxy S10 să ajungă online aveam parte de scăpări ceva mai limitate, printre acestea numărându-se și dezvăluiri cu privire la numele de cod pe care terminalul îl poartă și anume "Beyond 2". Astăzi numele de cod cu pricina este confirmat prin intermediul unei fotografii ce ne prezintă varianta prototip deSamsung Galaxy S10+care adoptă o cameră selfie duală.

Samsung Galaxy S10+

Ce vedem în cazul de față este un prototip inițial pentru flagship-ul Samsung din 2019, unul care confirmă prezența acelui decupaj de cameră duală selfie în zona din dreapta sus. Interesant faptul că acest device creat pentru testarea camerelor foto din câte se pare, vine echipat cu un ecran plat, asta deși zvonurile indicau prezența unui asemenea display doar pe varianta Lite de Galaxy S10.

Din păcate alte detalii nu mai reușim să aflăm privind această imagine astfel că facem o trecere rapidă printre dotările vehiculate până acum în online. Am aflat că S10+ va avea 4 camere foto în spate, l-am văzut chiar și în randări realizate pe seama unor scheme CAD din fabrică și știm că va opta pentru un ecran Super AMOLED de 6.4 inch și pentru variante cu procesor Snapdragon 855 sau Exynos 9820.

Următorul pas din avalanșa de leak-uri ar fi apariția de prototipuri funcționale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×