Samsung Galaxy S11 ar putea avea o versiune Max cu ecran extensibil, conform unui nou brevet; Apar și randări

1.089 ori
<b>Samsung Galaxy S11 ar putea avea o versiune Max cu ecran extensibil, conform unui nou brevet; Apar și randări</b>Samsung Galaxy Note 10 şi Note 10+ sunt la doar 3 săptămâni distanţă de lansare şi avem deja o idee clară ce ne aşteaptă. Nu ştim totuşi mare lucru despre următorul flagship Samsung, Galaxy S11. Ce e drept a tot

Samsung Galaxy Note 10 şi Note 10+ sunt la doar 3 săptămâni distanţă de lansare şi avem deja o idee clară ce ne aşteaptă. Nu ştim totuşi mare lucru despre următorul flagship Samsung, Galaxy S11. Ce-i drept a tot scăpat el în brevete, randări şi concepte, dar azi avem o abordare diferită, cu ecran extensibil.

Galaxy S11

Ca de obicei Letsgodigital.org a pus mâna pe nişte brevete şi le-a transformat în randari. Vorbim aici despre un flagship al anului 2020, iar unele surse afirmă că designul va fi în mare similar cu al lui Galaxy S10. Sunt şi ceva voci care afirmă că ar trebui să ne aşteptăm la ceva complet nou. La urma urmei, Galaxy S8, S9 şi S10 au fost o trilogie care a pornit de la un schelet comun. S11 trebuie să aducă o noutate vizuală…

Galaxy S11

Noul brevet şi noile randări propun o abordare ceva mai... pliabilă, cu un ecran extensibil lateral. Am tot văzut asemenea abordări şi telefoane ale căror display-uri se rulau pe un cilindru pentru a îşi extinde suprafaţa. Uneori erau modele cu extindere verticală, dar în ultima vreme cele orizontale au câştigat teren.

Galaxy S11

Brevetul în cauză a fost înregistrat de Samsung la final de 2018 în Coreea de Sud şi a fost aprobat la final de lună mai. Letsgodigital il asociază unui așa numit Galaxy S11 Max. Documentele includ 14 schiţe, iar la bază telefonul nu arată foarte diferit de ce avem acum. Inedită este acea zonă de sus din faţă, care pare a combina earpiece cu camera selfie, în vreme ce în spate avem o cameră triplă sau quad în linie orizontală şi laterală.

Galaxy S11

Şi mai inedită de atât e porţiunea glisantă laterală, care extinde spaţiul de afişaj cu aproximativ 50%. Până acum toate telefoanele cu porţiune glisantă o foloseau pentru a dezvălui o cameră selfie şi de obicei glisarea se făcea în sus. Am forţa nota dacă am numi acest dispozitiv un pliabil, pentru că e mai degrabă un "glisabil", un slider cu ecran extensibil.

Galaxy S11

Un astfel de smartphone ar fi mai uşor de produs decât un Galaxy Fold şi ar costa mai puţin, conform sursei. Cu cât vedem mai multe randari de gen, cu atât ideea începe să ne surâdă. Problema e că vom face slide cu acest ecran mult mai des decât cu o cameră selfie şi trebuie că mecanismul să fie foarte, foarte robust.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×