Samsung Galaxy S2 = Google Nexus S?! Să fie acesta primul smartphone cu CPU de 2GHz?

3.456 ori
<b>Samsung Galaxy S2 = Google Nexus S?! Să fie acesta primul smartphone cu CPU de 2GHz?</b>După o săptămână dominată de zvonuri cu privire la Google Nexus S, terminal produs de Samsung, urmașul lui Galaxy S revine în actualitate și nu putem să nu ne întrebăm dacă Galaxy S2 și Nexus S nu sunt unul și același model. E posibil ca...

După o săptămână dominată de zvonuri cu privire la Google Nexus S, terminal produs de Samsung, urmașul lui Galaxy S revine în actualitate și nu putem să nu ne întrebăm dacă Galaxy S2 și Nexus S nu sunt unul și același model. E posibil ca situația lui Nexus One și HTC Desire să se repete: 2 terminale cu specificații aproape identice, dar branding diferit.

Iată că acum a scapat pe web și firmware-ul lui Galaxy S2, astfel că teoriile cu privire la acest handset vor prinde contur sau vor fi infirmate, de îndată ce XDA Developers termină de disecat codul său. Cu această ocazie aruncăm o nouă privire asupra specificațiilor lui Galaxy S2 și descoperim un incredibil procesor de 2GHz, care ar putea rămâne doar un zvon:

  • CPU: 2GHz/dual core de 1GHz conform zvonurilor
  • Display: 4.3 inchi, Super AMOLED, 1280 x 720, 340 ppi
  • Memorie: 1GB RAM, 4GB ROM, 32GB memorie internă
  • Cameră: 8MP, captură video HD 1080p
  • OS: Android 2.3/3.0

în ce privește data de lansare, speculațiile o plasează la începutul lui 2011, dar să vedem ce au cei de la Samsung de spus despre aceste informații și scăpări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×