Digi introduce opțiunea Date Extra 5 GB; primim 5 GB trafic de date pentru o taxă lunară de doar 2.5 euro

Autor:  | Publicat în:  Digi Mobil 4.340 ori
<b>Digi introduce opțiunea Date Extra 5 GB; primim 5 GB trafic de date pentru o taxă lunară de doar 2.5 euro</b>&Icirc;ncep&acirc;nd de astăzi, operatorul mobil Digi introduce &icirc;n gama de extraopțiuni o ofertă foarte interesantă pentru consumatorii de internet pe telefon. Noua opțiune se numește Date Extra 5GB, iar după cum și denumirea sa ne...

Începând de astăzi, operatorul mobil Digi introduce în gama de extraopțiuni o ofertă foarte interesantă pentru consumatorii de internet pe telefon. Noua opțiune se numește Date Extra 5GB, iar după cum și denumirea sa ne sugerează, vom primi 5 GB trafic de date extra odată cu activarea sa.

Aflați că oferta poate fi activată doar de abonații Optim sau Complet, pentru suma de 2.5 euro lunar, cost ce nu sună deloc rău. Pentru activarea sa tot ce avem de făcut este să apelăm numărul USSD *111#, și de aici accesa următoarele secțiuni - Extraopțiuni - Date Extra 5 GB - ActIvare.

Ni se comunică totodat și faptul că opțiunea va rămâne activă pe cont până la o cerere de dezactivare, cerere ce se va efectua tot prin apelarea numărului *111#. Această opțiune va fi disponibilă pe contul dvs. la doar 5 minute după activarea sa din cadrul meniului USSD. Pentru mai multe întrebări vă invităm în cadrul secțiunii dedicate de pe forum chiar aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×