Sony Xperia Honami i1 gata de lansare; Ni se pregătește un nou cameraphone?

1.389 ori
<b>Sony Xperia Honami i1 gata de lansare; Ni se pregătește un nou cameraphone?</b>Se pare că pe lângă Xperia C și Xperia Z Ultra, Sony ne-ar mai pregăti un nou device. E vorba despre Sony Xperia Honami i1, care ar marca o întoarcere la era Cybershot și la cameraphone-urile Sony Ericsson. &nbsp; Xperia Honami i1 va fi un phablet...

Se pare că pe lângă Xperia C și Xperia Z Ultra, Sony ne-ar mai pregăti un nou device. E vorba despre Sony Xperia Honami i1, care ar marca o întoarcere la era Cybershot și la cameraphone-urile Sony Ericsson.

Xperia Honami i1 va fi un phablet cu ecran Full HD de 5 inch, dotat cu procesor Snapdragon 800, 2 GB RAM și memorie internă de 32 GB. în spatele terminalului se afla o cameră de 20 de megapixeli cu senzor Exmor RS, G Lens, tehnologie Cybershot, bliț dual LED și bliț Xenon, plus procesare mobila BIONZ.

Sony Xperia Honami i1 gata de lansare; Ni se pregătește un nou cameraphone?

Avem și o presupusă imagine cu acest cameraphone, dar vă invit la precauție, deoarece fotografia îmi pare mai degrabă un concept. Se remarcă în imagine un bliț dual LED și inscripția G Lens. Cu modele ca Samsung NX, Galaxy S4 Zoom, Nokia EOS și acest Sony Honami i1 se pare că moda cameraphone-urilor a revenit. Va dura mult sau va trece?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×