Samsung Galaxy S4 La Fleur pe roșu Își face apariția, gata de Ziua de Valentin!

4.263 ori
<b>Samsung Galaxy S4 La Fleur pe roșu Își face apariția, gata de Ziua de Valentin!</b>O variantă roșie a ediției La Fleur de Samsung Galaxy S4 a debutat în această săptămână, acesta fiind un cadou excelent de Valentine s Day, dacă mă întrebați pe mine. Acest model roșu a debutat în Germania cu o lună în urmă și nu avem...

O variantă roșie a ediției La Fleur de Samsung Galaxy S4 a debutat în această săptămână, acesta fiind un cadou excelent de Valentine's Day, dacă mă întrebați pe mine. Acest model roșu a debutat în Germania cu o lună în urmă și nu avem un preț deocamdată.

Observați modelul floral de pe spatele handsetului, specific seriei La Fleur și prezent sub aceeași formă pe Galaxy S4 Mini. Samsung lansează de obicei terminale La Fleur în Europa și Asia, deci sunt sigur că acest model va ajunge și la noi. Specificațiile rămân neschimbate, inclusiv procesorul Snapdragon 600 quad core, cei 2 GB RAM și camera de 13 MP, plus ecran Full HD de 5 inch.

Evident ar fi poate mai indicat să așteptăm lansarea lui Galaxy S5 pentru a prinde scăderile de preț ale lui Galaxy S4, dar sunt sigur că domnișoarele nu vor mai avea răbdare în perioada lui Valentine's Day și 1 martie. O variantă albă de Galaxy S4 La Fleur va debuta în februarie, iar modele că Galaxy S III Mini, Galaxy Trend și Galaxy Core vor primi și ele acest tratament în curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×