Procesorul Samsung Exynos 5 Octa suportă toate cele 20 de benzi LTE

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.125 ori
<b>Procesorul Samsung Exynos 5 Octa suportă toate cele 20 de benzi LTE</b>Pentru cei care se întreabă ce se întâmplă la Samsung, având în vedere că 70% dintre primele modele Galaxy S4 vor avea procesor Snapdragon 600 și nu Exynos 5 Octa, ei bine nu e vina modemului de conectivitate. Nu există nici o problemă în...

Pentru cei care se întreabă ce se întâmplă la Samsung, având în vedere că 70% dintre primele modele Galaxy S4 vor avea procesor Snapdragon 600 și nu Exynos 5 Octa, ei bine nu e vina modemului de conectivitate. Nu există nici o problemă în această privință, deoarece chipul Exynos 5 Octa aduce suport pentru toate cele 20 de benzi LTE.

​

Samsung a clarificat acest lucru pe Twitter, oferind detalii despre potențialul de conectivitate al chipului său. Se pare că acest chip va veni la pachet cu conectivitate în multiple benzi pe versiunea GT-I9500 de Galaxy S4, cea cu benchmark-urile atât de bune descoperite recent. Pentru cei care vor cifre, Samsung pregătește o primă transă de 10 milioane de unități Galaxy S4, dintre care doar 3 milioane vor avea procesoare Octa core.

Inițial ar fi trebuit ca procesoarele Snadpragon să ajungă pe modelele din SUA, dar acum ele vor ajunge pe tot globul. în 2012 Samsung Galaxy S III a avut de suferit din cauza așteptării procesorului Exynos, iar acum, de vreme ce Samsung vrea să vândă 40 de milioane de unități Galaxy S4 în doar 3 luni, producătorul face tot ce e posibil pentru a livra unitățile la timp.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×