Samsung Galaxy S4 primește actualizarea la Android 4.4.2 KitKat prin Orange România

Autor:  | Publicat în:  Samsung 6.130 ori
<b>Samsung Galaxy S4 primește actualizarea la Android 4.4.2 KitKat prin Orange România</b>Acum câteva momente, prin intermediul unui cititor fidel am aflat faptul că fostul flagship al companiei coreene Samsung, și anume Galaxy S4, tocmai a început să primească update-ul la Android 4.4.2 KitKat pe cale oficială prin intermediul Orange...

Acum câteva momente, prin intermediul unui cititor fidel am aflat faptul că fostul flagship al companiei coreene Samsung, și anume Galaxy S4, tocmai a început să primească update-ul la Android 4.4.2 KitKat pe cale oficială prin intermediul Orange România.

Din spusele cititorului, odată cu noua actualizare se observă un plus de viteză la capitolul navigare, dar totodată rezultatele obținute în testul benchmark AnTuTu sunt mai slabe față de cele înregistrate atunci când terminalul rula Android 4.3 JellyBean. Așa cum se spunea, iată că odată cu Android 4.4 KitKat smartphone-urile Samsung nu mai pot “trișa” în testele benchmark.

Samsung Galaxy S4 primește actualizarea la Android 4.4.2 KitKat prin Orange România

Samsung Galaxy S4 dispune de un display Full HD de 5 inch, un procesor quad-core tactat la 1.9 GHz, 2 GB RAM și o cameră foto de 13 megapixeli. Acest terminal se poate dovedi a fi o achiziție destul de bună în următoarele luni, moment în care se așteaptă ca prețul să scadă odată cu debutul pe piață a lui Galaxy S5.

în acest moment eMAG îl vinde la prețul de 1.799 lei.

Mulțumim pentru pont lui Rus Gabriel!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×