Samsung Galaxy S4 primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop În Rusia

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.444 ori
<b>Samsung Galaxy S4 primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop În Rusia</b>Deși Samsung s-a mișcat relativ încet la început în ceea ce privește procesul de update pentru principalele flagship-uri lansate pe piață, iată că de curând producătorul sud-coreean a început să aducă Android 5.0 Lollipop și pe terminale...

Deși Samsung s-a mișcat relativ încet la început în ceea ce privește procesul de update pentru principalele flagship-uri lansate pe piață, iată că de curând producătorul sud-coreean a început să aducă Android 5.0 Lollipop și pe terminale lansate în 2013, mai precis pe modelul Samsung Galaxy S4.

Astfel, aflăm că recent Samsung Galaxy S4 a primit Android 5.0 Lollipop pe piața din Rusia, lucru ce sugerează faptul că extinderea pachetului software și în alte regiunui europene nu va mai întârzia mult.

Din câte se pare acest update sosește într-un pachet de 1.050 MB, iar pentru a fi instalat pe telefon vom avea nevoie de minim 3 GB spațiu intern de stocare. Odată cu această actualizare vom beneficia de un TouchWiz cu elemente inspirate din Material Design, un nou sistem de notificări și o nouă afișare pentru meniul de multitasking.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×