Samsung Galaxy S4 și HTC One Google Edition au primit actualizarea la Android 4.3

1.668 ori
<b>Samsung Galaxy S4 și HTC One Google Edition au primit actualizarea la Android 4.3</b>După ce la final de luna iulie au debutat tableta Nexus 7 II și Android 4.3, acum acest release software a ajuns pe Samsung Galaxy S4 Google Edition și HTC One Google Edition. Cu puțin noroc ele vor ajunge și pe modelele standard One și S4 în...

După ce la final de luna iulie au debutat tableta Nexus 7 II și Android 4.3, acum acest release software a ajuns pe Samsung Galaxy S4 Google Edition și HTC One Google Edition. Cu puțin noroc ele vor ajunge și pe modelele standard One și S4 în curând.

Actualizarea pentru terminalele Google Edition vine OTA și ocupa 150.7 MB pe S4, în vreme ce pe One ocupa 185.5 MB. Odată cu Android 4.3 vine și suportul Bluetooth Smart, suport OpenGL ES 3.0 pentru grafică 3D îmbunătățită, autocompletarea pentru dial pad și modificări ale zonei de notificări, plus suport multi user cu restricții pentru anumiți utilizatori.

Aș scrie obișnuită plângere ca partenerii Android nu se mobilizează la timp nici măcar pentru telefoanele Google Edition și că sper că pe viitor să se miște mai repede, dar are oare rost? Strategia acestor producători e clară: în secunda în care un telefon Samsung cu Android 4.3 preinstalat se lansează, atunci restul modelelor, fie ele și flagship rămân în umbra să și primesc Android 4.3 de abia după ce e atins un număr considerabil de vânzări pentru handsetul cu 4.3 preinstalat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×