Samsung Galaxy S4 versiunea cu Snapdragon 800 și LTE-A există; Scoasă din cutie În fața camerei!

3.520 ori
<b>Samsung Galaxy S4 versiunea cu Snapdragon 800 și LTE-A există; Scoasă din cutie În fața camerei!</b>Se pare că Samsung Galaxy S4 în versiunea upgradata cu procesor Snadpragon 800 nu numai că există, ci a primit un unboxing în Coreea de Sud. Acest model suporta și noul tip de conectivitate LTE-Advanced, care atinge viteze de download de 150 Mbps....

Se pare că Samsung Galaxy S4 în versiunea upgradata cu procesor Snadpragon 800 nu numai că există, ci a primit un unboxing în Coreea de Sud. Acest model suporta și noul tip de conectivitate LTE-Advanced, care atinge viteze de download de 150 Mbps.

Observați în acest articol o serie de fotografii de unboxing pentru acest device, care deja a provocat controverse în Coreea de Sud. Motivul? Posesorii de terminale Galaxy S4 sunt frustrați de faptul că au cumpărat modelul original, în loc să aștepte câteva luni până la sosirea versiunii LTE-A. Acest standard de conectivitate va fi adoptat în curând la pachet cu un serviciu al unui operator coreean, iar Galaxy S4 LTE-A va fi primul model de acest gen.

Samsung Galaxy S4 LTE-A

Apoi vine și LG Optimus G2, tot cu suport pentru această tehnologie și vom avea și un model Pantech cu același tip de conectivitate. în acest moment îmi este greu să îmi imaginez ce altă variantă ar mai putea include seria Galaxy S4. Avem 3 variante de CPU (Snapdragon 800, 600 și Exynos 5 Octa), un cameraphone (Zoom), Galaxy S4 Mini și Galaxy S4 Active. Care model sună cel mai tentant?

Samsung Galaxy S4 LTE-A Snapdragon 800

Samsung Galaxy S4 Snapdragon 800

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×