Imagini noi cu LG Optimus G2, ne dezvăluie noi detalii despre smartphone

1.759 ori
<b>Imagini noi cu LG Optimus G2, ne dezvăluie noi detalii despre smartphone</b>Următorul flagship al celor de la LG își face apariția din nou pe internet. După ce luna trecută am putut vedea, prin intermediul contului de twitter @evleaks, o fotografie cu Optimus G2 iată că astăzi același cont al rețelei de socializare ne...

Următorul flagship al celor de la LG își face apariția din nou pe internet. După ce luna trecută am putut vedea, prin intermediul contului de twitter @evleaks, o fotografie cu Optimus G2 iată că astăzi același cont al rețelei de socializare ne aduce noi imagini în premieră. Aceste imagini se pare că fac parte dintr-o prezentare a terminalului.

Marginile foarte subțiri ale telefonului sunt confirmate, iar în plus putem observa două butoane pe partea spate, probabil folosite pentru funcția de zoom a camerei respectiv ajustarea volumului. în imagini mai vedem că terminalul se numește LG G2, renunțându-se la numele Optimus. Se spune că noul device va veni cu SoC Snapdragon 800, unul dintre cele mai puternice existente și cu un ecran 1080p. Nu se cunosc încă alte detalii.

 LG G2

 LG Optimus G2

 
Lansarea sa este așteptată pe data de 7 august, în cadrul unui eveniment organizat la New York.

 LG Optimus G2

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×