Sony Xperia UL anunțat oficial; Vine cu ecran Full HD de 5 inch, captură În rafală la 15 fps (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.000 ori
<b>Sony Xperia UL anunțat oficial; Vine cu ecran Full HD de 5 inch, captură În rafală la 15 fps (Video)</b>știam de ceva vreme de existența lui Sony Xperia UL și asta datorită documentelor oficiale de la FCC, dar iată că astăzi avem parte de o lansare oficială a terminalului în Japonia. Xperia UL pare a fi puțin mai gros decât Xperia Z și mai jos...

știam de ceva vreme de existența lui Sony Xperia UL și asta datorită documentelor oficiale de la FCC, dar iată că astăzi avem parte de o lansare oficială a terminalului în Japonia. Xperia UL pare a fi puțin mai gros decât Xperia Z și mai jos aflăm și specificațiile sale.

Deși zvonurile afirmau că acest model va sosi cu un procesor Snapdragon 600, iată că e vorba până la urmă de un quad core Snapdragon S4 Pro de 1.5 GHz, ca și cel de pe Xperia Z. Handsetul păstrează și ecranul de 5 inch Full HD de pe modelul anterior menționat, iar în spatele său se afla o cameră de 13 megapixeli cu senzor Exmor RS și posibilitatea de a captura 15 cadre într-o secundă în modul de captură în rafală.

Sony Xperia UL anunțat oficial; Vine cu ecran Full HD de 5 inch, captura În rafală la 15 fps (Video)

Alte dotări includ NFC, sistemul de plăți wireless Felica și un buton fizic pentru cameră. Sony Xperia UL are parte și de protecție contra apei și prafului. Deocamdată știm că telefonul va debuta în Japonia prin operatorul KDDI, în versiuni de culoare albă, neagră și roz pe 25 mai. Voi ce model preferați? Acesta cu spate din material plastic sau cel din sticlă (Xperia Z)?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×