Samsung Galaxy S4 Zoom va fi pus la vânzare În UK Începând cu 8 iulie

1.740 ori
<b>Samsung Galaxy S4 Zoom va fi pus la vânzare În UK Începând cu 8 iulie</b>Galaxy S4 Zoom&nbsp;este o combinație între un smartphone și o cameră foto compactă. Acesta a fost anunțat&nbsp;oficial&nbsp;acum câteva săptămâni în cadrul conferinței&nbsp;Samsung Premiere 2013&nbsp;din Londra, dar cu toate acestea nu a...

Galaxy S4 Zoom este o combinație între un smartphone și o cameră foto compactă. Acesta a fost anunțat oficial acum câteva săptămâni în cadrul conferinței Samsung Premiere 2013 din Londra, dar cu toate acestea nu a primit o dată oficială de lansare în magazine.

 
Se pare totuși că cei din Marea Britanie nu vor avea multe de așteptat. Magazinul online Clove a început să primească precomenzi pentru Galaxy S4 Zoom, iar posibila livrare este 8 iulie. Prețul afișat pentru precomandă este de 443 de lire (TVA inclus), aproximativ 2300 lei. Pentru această sumă vei primi un smartphone cu display Super Amoled de 4.3 inch qHD (940 x 540 pixeli), cu o densitate de 256 pixeli pe inch, un procesor dual-core de 1.5 gHz, 1.5 gb de ram, 8 gb memorie internă și o baterie de 2330 mAh care ar trebui să asigure o autonomie destul de bună. Sistemul de operare este Android 4.2.2 cu interfața TouchWiz aplicată de producător.

Buy-Samsung-Galaxy-S4-Zoom.png

 
Pe partea fotografică avem la dispoziție o cameră foto de 16 megapixeli cu Zoom Optic x10 capabilă de filmare 1080p la 30 fps. Camera mai vine cu touch-focus, HDR, stabilizare optică a imaginii și geo-tagging. Nu este nici o îndoială că vei putea realiza fotografii mult mai bune decât cu un smartphone obișnuit, dar acest lucru vine și cu dezavantaje, terminalul având o grosime de 15.4 mm și o greutate de 208 grame. Dacă cautați un smartphone în special pentru a face fotografii, Galaxy S4 Zoom este terminalul perfect de pe piață în acest moment. V-ați achiziționa un astfel de device?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×