Samsung Galaxy S4 Zoom va fi pus la vânzare În UK Începând cu 8 iulie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.712 ori
<b>Samsung Galaxy S4 Zoom va fi pus la vânzare În UK Începând cu 8 iulie</b>Galaxy S4 Zoom&nbsp;este o combinație între un smartphone și o cameră foto compactă. Acesta a fost anunțat&nbsp;oficial&nbsp;acum câteva săptămâni în cadrul conferinței&nbsp;Samsung Premiere 2013&nbsp;din Londra, dar cu toate acestea nu a...

Galaxy S4 Zoom este o combinație între un smartphone și o cameră foto compactă. Acesta a fost anunțat oficial acum câteva săptămâni în cadrul conferinței Samsung Premiere 2013 din Londra, dar cu toate acestea nu a primit o dată oficială de lansare în magazine.

 
Se pare totuși că cei din Marea Britanie nu vor avea multe de așteptat. Magazinul online Clove a început să primească precomenzi pentru Galaxy S4 Zoom, iar posibila livrare este 8 iulie. Prețul afișat pentru precomandă este de 443 de lire (TVA inclus), aproximativ 2300 lei. Pentru această sumă vei primi un smartphone cu display Super Amoled de 4.3 inch qHD (940 x 540 pixeli), cu o densitate de 256 pixeli pe inch, un procesor dual-core de 1.5 gHz, 1.5 gb de ram, 8 gb memorie internă și o baterie de 2330 mAh care ar trebui să asigure o autonomie destul de bună. Sistemul de operare este Android 4.2.2 cu interfața TouchWiz aplicată de producător.

Buy-Samsung-Galaxy-S4-Zoom.png

 
Pe partea fotografică avem la dispoziție o cameră foto de 16 megapixeli cu Zoom Optic x10 capabilă de filmare 1080p la 30 fps. Camera mai vine cu touch-focus, HDR, stabilizare optică a imaginii și geo-tagging. Nu este nici o îndoială că vei putea realiza fotografii mult mai bune decât cu un smartphone obișnuit, dar acest lucru vine și cu dezavantaje, terminalul având o grosime de 15.4 mm și o greutate de 208 grame. Dacă cautați un smartphone în special pentru a face fotografii, Galaxy S4 Zoom este terminalul perfect de pe piață în acest moment. V-ați achiziționa un astfel de device?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×