Samsung Galaxy S5 Active anunțat oficial În SUA, vine cu o carcasă mai rezistentă și butoane fizice masive

2.087 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Active anunțat oficial În SUA, vine cu o carcasă mai rezistentă și butoane fizice masive</b>știam că va exista un Galaxy S5 Active de ceva vreme și am văzut chiar și un clip hands on cu el săptămâna trecută, iar azi telefonul devine oficial. E vorba despre versiunea americană a sa aici, cea pentru operatorul AT&T. &nbsp; Se remarcă...

știam că va exista un Galaxy S5 Active de ceva vreme și am văzut chiar și un clip hands on cu el săptămâna trecută, iar azi telefonul devine oficial. E vorba despre versiunea americană a sa aici, cea pentru operatorul AT&T.

Se remarcă din start butoanele fizice din partea inferioară, de sub ecran, aparent incluse pentru a interacționa mai ușor cu telefonul sub apă. Noul venit păstrează același ecran Full HD AMOLED de 5.1 inch ca și S5, dar și camera de 16 megapixeli și scannerul de amprente. Rezistența la apă e și ea prezenta, iar carcasa rezista acum și la șocuri, dar și la praf fără probleme.

Telefonul are o carcasă ranforsată cu metal, iar Samsung a inclus și un buton fizic în plus pe margine, care va declanșa aplicațiile "outdoor", printre care și cele de fitness sau maps. Galaxy S5 Active vine în culori de camuflaj, gri titaniu și roșu, la prețul de 200 de dolari cu abonament AT&T pe 2 ani. El include și senzor de puls sub camera, 2 GB RAM și procesorul Snapdragon 801 al fratelui său mai puțin rezistent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×