Deutsche Telekom confirmă lansarea lui iPhone 6 pentru date de 19 septembrie

912 ori
<b>Deutsche Telekom confirmă lansarea lui iPhone 6 pentru date de 19 septembrie</b>După ce producătorii de componente și diferiți parteneri Apple nu au reușit să țină robinetul cu leakuri strâns când vine vorba despre iPhone 6, iată că nici operatorii nu sunt mai prejos. Azi aflăm că Deutsche Telekom și-ar fi anunțat...

După ce producătorii de componente și diferiți parteneri Apple nu au reușit să țină robinetul cu leakuri strâns când vine vorba despre iPhone 6, iată că nici operatorii nu sunt mai prejos. Azi aflăm că Deutsche Telekom și-ar fi anunțat clienții când se lansează iPhone 6.

Operatorul german ar fi afirmat că noul iPhone va fi în magazinele sale în ziua de vineri, 19 septembrie. E posibil ca operatorul să fi speculat bazându-se pe faptul că Apple a lansat precendele telefoane într-o vineri în a noua luna din an. Ultimele 2 iPhone-uri au debutat pe 20 sau 21 septembrie, iar anul trecut iPhone 5c a sosit odată cu iPhone 5s. Cele mai noi informații arata că modelul iPhone 6 de 4.7 inch se va numi iPhone 6 Air, în vreme ce phabletul de 5.5 inch se va numi iPhone 6 Pro.

Tot în toamnă ar trebui să ajungă și T-Mobile la noi via Cosmote, deci va fi interesant dacă ei vor aduce primii iPhone 6 la noi în țară, sau va sosi înainte prin Vodafone sau Orange. Mă aștept ca în următoarele ore să apară și o dezmințire, de vreme ce Apple nu va ezita să își tragă de urechi partenerul german.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×