Samsung Galaxy S5 ar putea include control prin gesturi cu capul

1.424 ori
<b>Samsung Galaxy S5 ar putea include control prin gesturi cu capul</b>Dacă Galaxy S4 ne permitea să ne înclinăm puțin capul în sus sau jos pentru a face scroll într-o pagină web, ei bine Galaxy S5 ar putea folosi o întreagă gamă de gesturi cu capul pentru control. &nbsp; Informația vine pe fondul răspândirii...

Dacă Galaxy S4 ne permitea să ne înclinăm puțin capul în sus sau jos pentru a face scroll într-o pagină web, ei bine Galaxy S5 ar putea folosi o întreagă gamă de gesturi cu capul pentru control.

Informația vine pe fondul răspândirii detaliilor despre dată de lansare a noului flagship și se pare că se insistă mult pe luna aprilie a acestui an. Există între timp și un brevet european, care face referire la gesturile cu capul și detectarea lor de către handsetul Samsung. Camera frontală ar fi utilizată în acest caz, așa cum se zvonește că va fi și în cazul scanării irisului.

Samsung Galaxy S5 ar putea include control prin gesturi cu capul

Spre exemplu veți putea da din cap în semn de "da" sau "nu" pentru o anumită comanda, veți putea înclina capul pentru o alta sau chiar face cu ochiul pentru a îi spune lu S5 ce să facă. Brevetul a fost publicat în această săptămână, dar a fost depus pentru aprobare în iulie anul trecut. Vă dați seama ce camera frontală ar trebui să aibă terminalul pentru a scana ochiul utilizatorului și a detecta gesturi complexe?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×