Cel mai mare telefon din lume ar putea fi... Cube Talk 69, terminal octa core cu MIUI preinstalat

Autor:  | Publicat în:  Chinezarii 1.458 ori
<b>Cel mai mare telefon din lume ar putea fi... Cube Talk 69, terminal octa core cu MIUI preinstalat</b>în ciuda faptului că producătorii de phableturi numesc terminalele de 6 inch telefoane, aceasta categorisire se termină undeva până în 7 inch totuși. De la 7 inch în sus avem de-a face cu tablete care realizează și apeluri telefonice. Fix la...

în ciuda faptului că producătorii de phableturi numesc terminalele de 6 inch telefoane, aceasta categorisire se termină undeva până în 7 inch totuși. De la 7 inch în sus avem de-a face cu tablete care realizează și apeluri telefonice. Fix la limita acestei categorii stăCube Talk 69, cu diagonală de 6.95 inch.

Unul dintre cele mai mari "telefoane" din lume, acest produs chinezesc vine cu MIUI preinstalat, 2 GB RAM și un procesor octa core MediaTek de 2 GHz. Avantajul principal aici este prețul, de doar 247 de dolari. Terminalul vine cu 16 GB memorie internă, obține 31.000 de puncte în AnTuTu și integrează și o cameră de 13 megapixeli.

Cube Talk 69 nu are încă o dată clară de lansare și trebuie să aflați că ecranul său de 6.95 inch suporta o rezoluție Full HD. Avem la dispoziție și un GPU Mali 450 de 700 MHz, iar terminalul este unul dual SIM. șansele că produsul să ajungă în Europa sunt minime, cel puțin nu sub brandingul său inițial.

Cel mai mare telefon din lume ar putea fi... Cube Talk 69, terminal octa core cu MIUI preinstalat

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×