Samsung Galaxy S5 cu carcasă metalică În 2014, Note 3 cu ecran flexibil În curând; Iată inovațiile Samsung!

2.657 ori
<b>Samsung Galaxy S5 cu carcasă metalică În 2014, Note 3 cu ecran flexibil În curând; Iată inovațiile Samsung!</b>Pentru Samsung viitorul poate sosi mai devreme, astfel ca ei dezvăluie următorul val de inovații pregătite pentru terminalele mobile. Circulă un zvon care afirmă că Samsung Galaxy Note 3 va primi un display flexibil luna viitoare și se pare că...

Pentru Samsung viitorul poate sosi mai devreme, astfel ca ei dezvăluie următorul val de inovații pregătite pentru terminalele mobile. Circulă un zvon care afirmă că Samsung Galaxy Note 3 va primi un display flexibil luna viitoare și se pare că acest zvon e chiar adevărat.

Conform unei publicații din Asia, un purtător de cuvânt Samsung ar fi afirmat că Galaxy Note 3 va fi lansat într-o ediție limitată cu ecran flexibil în octombrie. Cheia acestui produs nu e neapărat flexibilitatea, cât rezistenta la șocuri, de vreme ce mai trebuie dezvoltate și alte componente flexibile pentru a avea un terminal ce poate fi îndoit în întregime.

între timp Samsung lucrează la Galaxy S5 și au început să apară și primele zvonuri despre acesta. Taipei Times afirmă că Samsung a decis să adopte o carcasă metalică pentru următorul flagship. în plus, se lucrează și la camere mai bune cu o nouă tehnologie avansată numită ISOCELL. Samsung afirmă că acesta este următorul pas în evoluția CMOS, după BSI.

ISOCELL va forma o barieră fizică între pixelii alăturați și va permite obținerea de culori mai realiste, sensibilitate low light mai bună și module de cameră mai subțiri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×