HTC One În versiune octa core În lucru! Vine cu 3 GB RAM și Îmbunătățiri software

1.451 ori
<b>HTC One În versiune octa core În lucru! Vine cu 3 GB RAM și Îmbunătățiri software</b>Se pare că HTC ar lucra la o versiune îmbunătățită de HTC One, care să aducă un procesor 8 core și o cantitate crescută de RAM. Pe lângă noul hardware, conform sursei, device-ul va sosi cu software actualizat. &nbsp; Vom avea parte și de o...

Se pare că HTC ar lucra la o versiune îmbunătățită de HTC One, care să aducă un procesor 8 core și o cantitate crescută de RAM. Pe lângă noul hardware, conform sursei, device-ul va sosi cu software actualizat.

Vom avea parte și de o opțiune Clear Audio, care va crește performanța acustică și va îmbunătăți claritatea în timpul convorbirilor. Noua versiune de HTC One va veni cu conetivitate extinsă, pentru a acoperi toate rețelele din SUA, Europa și Asia. Restul dotărilor rămân la fel, inclusiv ecranul Full HD de 4.7 inch, camera Ultrapixel și bateria de 2300 mAh.

Rămâne de văzut ce fel de procesor 8 core se va afla la interior. Un Exynos nu va fi, deoarece Samsung nu ar oferi tehnologia rivalului sau, deci e vorba fie de o generație viitoare de Qualcomm, fie de noul Mediatek 8 core, care promite foarte mult și ar trebui să fie gata în câteva săptămâni, fie K3V3 produs de Huawei, despre care se vorbește că sunt interesați de cumpărarea HTC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×